VAV Global

VAV Global; yazılım mühendisliği, endüstri mühendisliği, elektronik, mekanik, mekatronik ve robotik sistemler alanlarında teknoloji geliştirme ve arge çalışmaları yapmak maksadıyla kurulan ve bahsi geçen konularda faaliyetlerde bulunan bir mühendislik şirketidir. Bir AR-GE, Teknoloji ve Yazlım Geliştirme şirketi olarak VAV Global; Mobil uygulamalar, VOIP, SIP Teknolojileri ve ayrıca Machine Vision, Image Processing, Robotik Sistemler, Mekatronik ve Lazer Sistemleri ile endüstriyel çözümler dâhil olmak üzere herhangi bir RDBMS üzerinde C#, C++, .NET, JAVA ile ileri teknoloji odaklı yazılım, AR-GE ve endüstriyel tesis modernizasyon projeleri yapmaktadır.

VAV Global, çalışmalarını alanlarında uzman mühendis, teknik eleman ve multinational şirketlerde uzun yıllar üst düzey yönetim kademelerinde görev ve sorumluluk almış yöneticileri ile Ankara’ da yerleşik Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde sürdürmektedir. VAV Global; kadrosunda bulunan, alanlarında sektörel uygulamalar geliştirmiş, projelerde görev almış, yerinde ve kaynağında tecrübe etmiş uzmanlar ile müşterilerine uygun mühendislik çözümleri sunmaktadır.

hakkımızdaVAV Global ekibi özellikle; sistem tasarımı, süreç yönetimi, yazılım geliştirme, image processing, machine vision, mekatronik, robotik sistemler ve endüstriyel tesis modernizasyonu konularında önemli deneyim ve bilgi birikimine sahiptir. Hizmet ve endüstriyel üretim tesislerinde ihtiyaç duyulabilecek uygun mühendislik araçlarını ve çözümlerini; doğrusal mantık metodolojisi ile analiz ederek, karmaşık matris yapılar, algoritmalar ve mühendislik ilkeleri yardımıyla tasarlamak ve uygulamaktadır.

vavglobal.com

Son Güncelleme - 08-02-2017231 kez gösterildi.