Valeland | Alo Vale

ALO VALE, EKSTRA VALE, Özel Şoför Kiralama, Araç Kiralama, Yat Kiralama, Özel Kurye, Özel Güvenlik
Firmamızın sektör tecrübesi 2000′ li yıllara dayanmaktadır. Park alanı zorluklarını aşmak ve zaman kaybı sorununu ortadan kaldırarak vale sektöründe kurumsallaşma yolunda ilk adımları attık.

Profesyonel vale kavramının önde gelen isimlerinden 15 yılı aşmış tecrübemiz ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermekten gurur duyarız.

Özel gün ve etkinliklerde alanında profesyonel kadromuz ile siz değerli müşterilerimize  hizmet vermekten onur ve gurur duyarız.

Günlük Şoför Kiralama
Haftalık Şoför Kiralama
Aylık Şoför Kiralama
Hizmetleri ile siz değerli müşterilerimize sorunsuz hizmet anlayışı ile işlerinizde sizlere çözüm ortaklığı sunmaktayız. Dilerseniz günlük şehir dışı seyahatlerinizde sizlere eşlik eder yardımcı oluruz. Uygun fiyatlar kaliteli profesyonel, işini iyi yapan bilinçli uzman kadrolarımız 7/24 her an hizmetinizde olup resmi ve dini bayramlarda emrinizdeyiz. Eğitimli güler yüzlü ekibimiz sizleri trafik esaretinden kurtarır. Sorun gördüğünüz engelleri tecrübeleriyle zevkle aşar. Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız lütfen müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

Her sınıftan araç kiralama yaparak sizlere hizmet vermekteyiz. İster filo kiralayın, ister 1 araç kiralayın bizim için önemlisiniz. Müşteri memnuniyetini had safhada önem veren şirketimiz kurumsal kimliği ile rakipleri arasında tartışmasız en iyi hizmeti vermektedir. Sistemimizde yıllık araç kiralama, aylık araç kiralama, haftalık araç kiralama ve günlük araç kiralama hizmeti olarak hizmet vermektedir. Filo kiralamalarda uygun koşullarla filo indirimi yapılmaktadır.

Tüm Ülke karasularında valeland yat kiralama işi yapan kurumumuz sizlere çeşitli deniz araçlarını ve transfer hizmetlerini sunmaktadır. Yat kiralama şirketimiz uzman kadrosu profesyonel uluslararası sularda deneyimi ile sizlere 365 gün 7/24 hizmet vermektedir. Bütün personellerimiz uluslararası deniz sertifikalarına sahip olur yat kiralama olarak sizlere dilediğiniz yerlere zamanında ulaştırım muhteşem manzaralar eşliğinde unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Yat kiralama, helikopter transferi, limuzin servisi, VİP araç, Segway turları ile lüks konusunda sınır tanımayan hizmetlerimiz için çağrı merkezlerimiz günün her saatinde sizlere hizmet vermekten dolayı mutluluk duyar. Yat kiralama Ege, Akdeniz, Marmara ve Karadeniz de sizlerin hizmetinde ülkeler arası yolculukta daima sizler ile birlikte yat kiralama bölümümüz için sitemizin resmi Web sayfasından bilgi alabilir referanslarımızı inceleyebilirsiniz.

Şubeleriniz, bayileriniz, franchise noktalarınız, müşterileriniz gibi çoklu lokasyonlardan dosya, paket ve benzeri gönderileri düzenli ve ya düzensiz bir şekilde toplamak veya dağıtmak gibi bir operasyon ihtiyacınız var ise tüm Türkiye’de Valeland saha ekipleri sayesinde size özel saha operasyonları kurgulayabiliyoruz.

İstanbul Acil Motor Kurye

Valeland Güvenlik Hizmetlerinde Kamu güvenliği, Holding güvenliği, Fabrikalar güvenliği, Plaza güvenliği, Bar ,Club, Restaurant , Kongre merkezleri, Otel güvenliği ile iş adamlarına yakın koruma hizmet ile sizlere çözümler sunmaktayız. Sanatçı korumaları, Spor klüpleri korumaları ekibi ,konser ,organizasyon vs. etkinliklerde bizlerden sertifikalı olarak tam anlamı ile kurumsal yararlanabilirsiniz. Personellerimiz uzak doğu spor teknikleri ile dereceli olup her biri alanında uzmandır. Canınızın, malınızın ve ailenizin güvenliğinde kendi canlarını hiçe sayarak sizlere “hizmet için hizmet” anlayışı ile çözümler sunup profesyonel koruma ekiplerimizden 365 gün 7/24 hizmet alabilirsiniz. Bilgi için müşteri temsilcilerimiz ile temasa geçebilirsiniz.



www.valeland.com

Son Güncelleme - 09-03-20161008 kez gösterildi.