Vadi Prefabrik
Tek Katlı ve İki Katlı Prefabrik Ev Fiyatları İstanbul
 Planlama ve tasarım
Bina üretimi 
Yükleme
Nakliye organizasyonu
Boya işleri
Montaj
Bina içi elektrik ve sıhhi tesisat işleri
HEDEFLERİMİZ

Yapı üretim ve pazarlama olarak ikiye ayrılan firmamız, deneyimli ve uzman kadrosuyla, vadi teknolojinin imkanlarını kullanarak yerli ve uluslar arası piyasaları hedefliyor. Burası bir deprem ülkesi. İnsanlarımızın daha güvenli ve huzur içinde yaşaması için bu teknolojinin yangınlaşması gerekiyor. İşte bu nedenle Türkiye’deki yoğun ihtiyacın karşılanması için kolları sıvadık insanlarımızın güvenini kazanmak için yola çıktık.
PREFABRİK BİNALARIN İNŞA EDİLME SÜRESİ

Binanın büyüklüğüne göre değişir. Ortalama 15 - 45 gün içerisinde teslim ediyoruz.  Binalarımızın büyük bölümü fabrikada imalat aşaması tamamlanıp 6-15 içerisinde yerinde montajı yapılır.

VADİ PRAFABRİK YAPI ;
İleri Yapı Teknolojilerini Kullanarak Depreme Dayanıklı Ürünleriyle,Sektörünün Tüm Alanlarında İhtiyaçları Karşılayabilecek Bilgi ve Tecrübeyi Kullanarak Kısa Zamanda Üretimine Başlamıştır.
FİRMAMIZ;
ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesiyle de,Güvenilirliğini ve Becerisini Müşterileriyle Paylaşmaktadır.
Yapılan İşlerde Tüm Çalışanlarıyla,Her İşte Yenilemeyi, Hizmet Kalitesini Ölçülebilir ve Sürdürülebilir Kılmaya,Sektörde Lider Olmaya Kendine Hedef Almıştır.
VADİ PREFABRİK YAPI;
Ürünlerinde Standartlara Uygun Yüksek Güvenilirlikte ve Zamanında Üretim Yaparak Müşteri Memnuniyetini Sağlamayı Amaçlayan Bir Firmadır.

www.vadiprefabrikyapi.com

Eklenme Tarihi - 24-04-2013 | Son Güncelleme - 12-11-202221 kez gösterildi.