Mira Estetik
Mira Güzellik Salonu; güzellik sektörüne yıllarca hizmet vermiş ve konusunda uzmanlaşmış bir ekibe sahip, önceliği her zaman memnuniyet üzerine kurulu bir kurumdur. Güzelliği her açıdan benimsemek başlıca prensibimizdir. Bu nedenle, güzelliğe dair hizmetleri eksiksiz sağlamaya gayret ederiz.

Sektör trendlerini takip etsek de, öncelikle güzelliği ön plana çıkarmak başlıca misyonumuzdur. Son çıkan cihaz ve metotları takip etmek ve uygulamak, işimizde en iyisi olma çabasını her an sürdürmek ve bunu yaparken güler yüzümüzü asla eksik etmemek ise vizyonumuzu oluşturur.

Mira Güzellik, Antalya Muratpaşa Kapalı Şarampol yolunda, Antalya Çiçek karşı çaprazında yer hizmet vermektedir. Başlıca hizmetlerimiz Buz Lazer Epilasyon, Bölgesel İncelme, Kalıcı Makyaj, Cilt Bakımı, Hydrafacial, İpek Kirpik, El-Ayak Bakımı, Leke Bakımı, Profesyonel Makyaj, Soğuk Lipoliz, Kalıcı Kaş Kontür, Dövme Silme, Protez Jel Tırnak, Microblading, Karbon Peeling, İğneli Epilasyon, Gelin Paketleri, Medikal Cilt Bakımı, Kirpik Lifting’dir.

www.miraestetik.com

Eklenme Tarihi - 09-01-2010 | Son Güncelleme - 30-01-2020178 kez gösterildi.