Kutlu Makina
Kutlu Makina, Ürünlerimiz
Boru Kafaları: Kafalar orta süreli nitrasyon sonunda polisaj yaptırılarak eriyik malzemenin rahat kaymasını sağlamakta ve ekstrudere gelen geri basınçları minimize etmekte olup ekstruder ana motor elektrik akımında önemli ölçüde tasarruf sağlamaktadır.
Kalibratörler: Bir ekstrüzyon hattının performansı doğru tasarım ve doğru kalibre kullanmaya bağlıdır. Kutlu Makina deneyimi belirli gereksinimleri doğrultusunda müşterilerine özel kalibre sunmak için gerektiği kadar inşa etti.
​1995 yılında firmamız PVC boru kalıpları ve Ambalaj baskı makineleri üzerine büyüyerek devam etmiştir. KMS aynı zaman da ağırlıklı olarak Orta Asya ülkelerine Türkiye'den çok çeşitli sanayi ürünleri toptan satışını gerçekleştirdiği gibi direk olarak alım ve satışını gerçekleştirmektedir. Alım ve pazarlama çalışmaları direk olarak yürütülmektedir.
KMS olarak 2001 yılında plastik boru kalıp üretimine ilk adımını 500m2 kapalı alanda modern makine parkı ve profesyonel kadrosuyla basari ile atmıştır. Piyasa şartlarının zor olduğu sektör ve dönem olmasına rağmen yüksek kalite anlayışının artık Türkiye'de temel ilke olduğuna ve bu temel üzerine kurulu sanayiciliğinin ülkemizde gelecek teşkil ettiğine inanarak ülkemize yatırımımızı yapıyoruz.
 

www.kutlumakina.com.tr

Eklenme Tarihi - 29-07-2013 | Son Güncelleme - 12-03-2017320 kez gösterildi.