İl-Mak İlaç & İlaçlama
FİRMA PROFİLİ
Şirketimiz 01.10.1986 yılında halk sağlığı haşere kontrol ilaçlar ve ilaçlama makinelerinin üretim ve ticareti amacıyla kurulmuştur. Uzun bir süre sınırlı sayıda sahip olduğu ruhsatla halk sağlığı ilaçlarını fason olarak dışarıda ürettirerek, ilaç ticareti işiyle uğraşmıştır.

2005 Yıl sonundan itibaren yeniden yapılanma yoluna giden firmamız Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vererek ruhsatlı ürün sayısını hızla arttırmıştır. Bu gün kendi tesislerimizde üretmekte olduğumuz 40 kadar ruhsatlı ürünün sahibi olan firmamız yeni ürün ruhsatlandırması çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Üretim ve hizmet kalitesini sürekli arttırmayı hedefleyen firmamız; bu doğrultuda Kalite Yönetim Sistemi (TS EN ISO 9001) ve Çevre Yönetim Sistemi (TS EN ISO 14001) belgelerini alarak, tüm çalışanlarıyla birlikte şirket içinde sistem gerekliliklerini uygulamaktadır.

Ayrıca Biyosidal Ürün Uygulama, Kent Temizliği (Çöp Toplama) ve Temizlik Hizmetleri ile ilgili olarak TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesini TS 8358 ve TS 13111 kapsamlarıyla almış ve 2007 yılından itibaren bu sektöre adım atmıştır. Güçlü personel kadromuz ve tecrübemizle bu sektörde emin adımlarla ilerlemekteyiz.
 
FAALİYET ALANLARI
 
ÜRÜNLER
 
HAŞERE İLE MÜCADELE
 
REFERANSLAR
 
FOTO GALERİ
 
İLETİŞİM
FAALİYET ALANLARI

VEKTÖR MÜCADELESİ
Her yıl dünyada binlerce insan karasinek, sivrisinek, hamamböceği ve kene gibi zararlıların taşıdığı hastalık, virüs ve mikroplar nedeniyle yaşamlarını yitirmektedir. Bu nedenle bu zararlıların insan sağlığına verdiği zararları kontrol altına alabilmek için çeşitli mücadele yöntemleri geliştirilmiştir, zaman içinde geliştirilen bu yöntemler bulundukları ülkelerdeki otoriteler tarafından yasalar ve yönetmeliklerle belirlenerek işinin ehli kişi ve kurumlara yetkiler verilmiştir. Firmamız da hem üretici hem de uygulayıcı firma olması sebebiyle bu konuda gerekli bilgi ve birikimini de kullanarak personeline ve işletmesine Haşerelerle Mücadele Usul ve Esasları Yönetmeliği gereği eğitim ve sertifikaları alarak konusunda uzman personeli ve ekipmanı ile zararlılarla mücadele konusundaki iddiasını sürdürmektedir Bu konuda geliştirdiğimiz ürünler ve sınırsız hizmet anlayışı sayesinde Belediyeler, hastaneler, oteller, tatil siteleri, ev ve iş yeri ilaçlaması konusunda uzman personel, etkili ve ekonomik Haşere Mücadele ilaçları ile başarılı hizmetler vermektedir.
ÇÖP TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET İŞLERİ
- EVSEL ATIK TOLAMA –TAŞIMA
- TIBBİ ATIKLARIN AYRI TOPLANMASI
- YEŞİL ATIKLARIN AYRI TOPLANMASI
- CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ
- KONTEYNIRLARIN YIKANMASI, TEMİZLİĞİ VE DEZENFEKTE EDİLMESİ
PARK BAHÇE BAKIM ONARIM VE PEYZAJ


il-mak.com.tr

Eklenme Tarihi - 25-03-2016 | Son Güncelleme - 02-11-201998 kez gösterildi.