Galleria Alışveriş Merkezi

Ekim 1988 yılında kurulan ve Türkiye’yi modern alışveriş kavramı ile tanıştıran Galleria, dünya markalarını ve kaliteyi Türk halkı ile buluşturan ilk adrestir. Galleria, kurulduğu yıldan bugüne alışveriş ve eğlence merkezi olmasının yanı sıra, sektöre kazandırdığı bilgi birikimi ve deneyim açısından da önemli bir yer tutar.

Türkiye’nin ilk büyük alışveriş merkezi olan Galleria, yıllarca İstanbul’un her noktasından ziyaretçi kitlesine ev sahipliği yaparak, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin ve tüketici alışkanlıklarının gelişmesine öncülük etmiştir. Galleria, Amerika – Las Vegas’ta yapılan ve 78 alışveriş merkezinin iştirak etmiş olduğu uluslararası alışveriş merkezleri fuarı’ndaki yarışmada “En iyi mimari tasarım”, “Detaylı düşünülmüş proje”, “Hızlı inşaat ve farklı özellikler taşıyan merkez” ve “En iyi shop mix” ödüllerini almıştır. (1989 )

77.000 m² kapalı alan üzerine kurulu Galleria, dünya markalarından oluşan mağaza karması, farklı lezzet yelpazesi, spor ve eğlence seçenekleri ve özel HİZMETLERİMİZi ile ziyaretçilerine bir yaşam merkezi sunar ve çarpıcı dekorları, özel günlerdeki etkinliklerinin yanında ilklerin düzenlendiği kültür ve sanat aktiviteleri ile yarattığı hoş atmosferle ziyaretçilerine kendilerini özel hissettirir. Ayda ortalama 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Galleria’yı, haftanın her günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Galleria Alışveriş Merkezi
Sahilyolu ATAKÖY Bakırköy
ISTANBUL / TURKEY
TEL: +90 212 559 95 60 
URL : www.galleria.com.tr



www.galleria.com.tr

Eklenme Tarihi - 22-10-2014 | Son Güncelleme - 22-10-20141981 kez gösterildi.