DSC Yazılım
DSC Yazılım, sektör ve iş platformu bağımsız, farklı ölçekteki kurum ve kuruluşlara uluslararası kriterlere uygun kurumsal iş çözümleri geliştiren teknoloji firmasıdır. RAD (rapid application development) altyapısı ve süreçler kütüphanesi eşliğinde; kurumun ihtiyaç duyduğu çözümleri; esnek, verimli ve konuşabilen projeler haline getirmektedir. 

Yazılım kelimesinin o soğuk sayılardan oluşan yapısından farklı olarak, DSC İş Çözümleri projeleri organik bir yapıya sahiptir. Hem kullanımındaki zengin özellikleri, hem ileri teknolojiyi kuruma göre harmanlaması, hem de iş yaşam döngüsüne kattığı değerler ile size olanakların sınırsızlığını gösterir. 

Tamamen yerli mühendisler tarafından geliştirilen %100 web tabanlı DSC-Blue İş Çözümleri, kurumsal danışmanlık ile desteklenmiş olup; ölçeklenebilen, yapılandırılabilen, özelleştirilebilen, esnek ve dinamik temeller üzerine kurulmuştur. Veri havuz yönetimi, kontol merkezi ve iş akış sistem metodolojileri ile departmanlar arası veri kontrolü ve işleyişlerini kolaylaştırırken, yönetim birimleri ve denetmenler için; ileri düzey raporlama, pivot uygulamalar ve görsel analiz sistemleri ile geniş bilgi havuzu oluşturmaktadır. 

DSC Yazılım, klasik otomasyon sistemlerinin yanı sıra yazılım sektöründe başlattığı yeni akım “Özgür Proje” yaklaşımı ile, kurumun mevcut sistemine; rapor yönetim desteği, ek modül desteği ve yazılım geliştirme desteği de sunmaktadır. Böylece, yapılmış mevcut yazılım yatırımlarını çöpe atmak yerine kurumunuza yeniden kazandırarak; zaman, maliyet ve iş gücü kayıplarını önleyip bütçenize katma değer sağlamaktadır. 

www.dscsoftware.com

Eklenme Tarihi - 30-08-2013 | Son Güncelleme - 08-02-2017580 kez gösterildi.