Doruk Yazılım

Doruk Yazılım  Yazılım, Proje, Danışmanlık. Yazılım İşiniz için en profesyonel yazılımları üretiyoruz.
NETSİS MALİYET MUHSABESİ, MRP, E-MUTABAKAT, ERP, İŞ AKIŞ DÖKÜMAN YÖNETİMİ SİSTEMLERİNDE UZMANIZ ! Ürün & Hizmetler. Bir sorunuz mu var ? Bize Bildirin Size Ulaşalım. Your Email (required) Subject Your Message Birlikte İlerliyoruz Hızlı ve uzman çözümler, 

Doruk Yazılım Proje Ve ERP Netsis Danışmanlığı Hakkında
Doruk Yazılım Proje ve Danışmanlık , 2012 yılında kurulmuştur.
Kuruluş amacı, işletmelerin iş süreçlerini ERP sistemleri üzerinde uyarlamaktır. Başta Netsis olmak üzere , işletmenin iş süreçlerini kayıt altına alacak tüm diğer yazılımların Kurulum işlemlerini yapar. Netsis yada diğer ERP sistemlerine gerektiğinde, bütünleşik arayüzler tasarlamak, modüler yazılımları geliştirmek ve tüm bu geliştirmeleri üretirken hizmet kalitesini doruklarda tutmayı kendisine ilke edimiştir.
Doruk Yazılım; işletmelerin ana ERP programlarına entegre yada entegre ihtiyacı duymayan özel yazılım ihtiyaçlarına da çözüm getirmektedir. Hem web hem de windows platformlarında geliştirdiği projeler ile işletmelerin her türlü sürecini kayıt altına alarak, bilgi ve kontrol sağlamış böylece yönetimsel kararların alınmasına yardımcı olmuştur.

dorukyazilim.com.tr

Son Güncelleme - 20-06-2017162 kez gösterildi.