Citroen | İnciroğlu Otomotiv Kayseri

1985 yılında Kayseri'de kurulan İnciroğlu Otomotiv'in; ikinci el, sıfır ve ithal araçlar üzerinde başlayan yolculuğu bir an bile hız kesmeden büyüdü. Aynı zamanda çevre illerde de her geçen gün büyüttü.

 

Bmw, Mini, Peugeot, Citroen, Opel, Honda, Fiat, Alfa Romeo ve Jeep. Bu 9 dünya devi markanın bayii ve yetkili servisi tek bir isimdir; İnciroğlu Otomotiv! Bünyesindeki Premium Selection, Otokoç İkinci El ve Spoticar markalarıyla ikinci elde kalitenin değişmez adresidir.

 

Günümüzde 3 farklı lokasyondaki 6 plaza ve alanında uzman 250 çalışanı ile yetkili satıcı ve yetkili servis olarak hizmet veren İnciroğlu Otomotiv, D-Expert ve Oto-Ekspertiz araç değerlendirme hizmetlerinin yanı sıra; hasar atölyesinde 36 farklı sigorta şirketi ile anlaşmalıdır.

 

İnciroğlu Otomotiv'in yetkili servislerinde kapsayıcı hizmet politikası hedeflenerek orijinal ve garantili eşdeğer yedek parça seçenekleri ile tüm müşterilere kaliteli alternatifler sunulmaktadır. Hasar atölyesinde ise alanında eğitimli personeller kullandıkları son teknoloji cihazlarla; kaporta onarımı, boya, boyasız göçük düzeltme işlemlerini gerçekleştirmektedir.

 

1000 m2 kapalı alanda geniş ürün yelpazesi ile araç estetiği ve kozmetik hizmetleri profesyonel bir şekilde sunulmaktadır. Bunun yanında araçların konforunu, dış ve iç görüntüsünü daha üst seviyelere taşıyan yüzlerce aksesuar, jant ve lastik çeşitleri premium marka seçenekleri ile İnciroğlu Otomotiv plazalarında müşterilerle buluşmaktadır. Ayrıca 20 sigorta şirketi ile anlaşmalı sigorta acentemizde, poliçe hizmeti verilmektedir. Bu yüzden yalnızca bugünün değil, yarınların da kapsamlı güvencesidir.

 



www.inciroglu.com.tr/citroen

Eklenme Tarihi - 10-04-2015 | Son Güncelleme - 05-05-202413 kez gösterildi.