Baydemirler Tekstil Sanayi A.Ş
Baydemirler Tekstil Sanayi A.Ş
​Baydemirler Grubu; 2 ildeki ileri teknolojili fabrikaları, tamamı deneyimli ve eğitimli 4 binin üzerindeki personeli, çoklu dağıtım kanalları, yurtiçi ve yurtdışındaki satış noktaları ve temsilcilikleriyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da önemli gruplarından biridir.

Baydemirler Grubu, Ankara Akyurt’taki 1 ve İstanbul Beylikdüzü’ndeki 3 fabrikasında 150 bin m2’den fazla alanda üretim yapmaktadır. Grup, perde alanında dünyanın en geniş makine parkına sahiptir. Fabrikalar kendi enerjilerini ürettiği gibi kapasitelerine uygun inşa edilen arıtma tesislerini kullanarak çevre dostu üretime de örnek teşkil etmektedir.

Baydemirler Grubu fabrikalarında haftanın 7 günü 24 saat çalışılarak yılda 60 milyon metre perde üretilmektedir. 2015 yılında üretilen yatak grubu ürünlerinin büyüklüğü ise 100 bin futbol sahasını kaplayacak boyuttadır.

ISO 9001 belgesine sahip fabrikalarda TSE kriterlerine uygun üretim yapılmaktadır. Her ürün kalite kontrol departmanında mükemmellik testlerinden geçirilmektedir.

Satış ve pazarlama yönetimi faaliyetleri İstanbul’da Genel Merkez olarak kullanılan Karaköy yanı sıra Hadımköy ve Kıraç yürütülmektedir.

Ayrıca, yurtiçinde ve yurtdışında Baydemirler Grubu’na bağlı toptan satış mağazaları ve showroomlar bulunmaktadır.

Baydemirler Grubu fason üretime değil, marka yaratmaya inanan bir kuruluş olarak çok değerli markalara sahiptir: Brillant, Brillant Special Collection, Brillance ,BrillantHome ve Brillife.

Brillant sadece toptancılara, Brillant Special Collektion sadece perakendecilere, BrillantHome ise sadece tüketicilere satılmaktadır. Bu üç markanın; ürünleri, hedef kitleleri, pazarlayan kurumları, dağıtım kanalları ve konumlandırmaları birbirinden farklılaştırılmıştır.

Baydemirler Grubu, geniş tasarımcı kadrosuyla özgün tasarımlar üretmektedir. Ürünler, aylar süren Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarının ışığında belirlenen konseptlere uygun olarak dizayn edilir. Yılda yaklaşık 40 bin desen, 3 bin çeşit perde ve 300 çeşit yatak ürünü tasarlanır. Zengin çeşitlilik yaratmaktaki amaç; dünyanın her yerinde, her kültürden insanın beğenerek alacağı bir Baydemirler Grubu ürününün olmasını sağlamaktır.

İstanbul Sanayi Odası’nın 2005 yılında açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu listesinde Baydemirler Grubu’nun iki kuruluşu bulunmaktadır.

Baydemirler Grubu, 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. 2005 yılında 80 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir.

www.baydemirler.com.tr

Eklenme Tarihi - 09-12-2011 | Son Güncelleme - 11-09-2017695 kez gösterildi.