Aykim Kimya Sanayii
AYKiM Kimya, 1994 yılında AYDIN iSHAKOĞLU tarafından kurulmuş ve Türkiye kimya sanayiine teknik, ticari hizmetine başlamıştır. Kaliteyi, güvenle birleştiren AYKiM; başta boya sanayii olmak üzere birçok sektörde teknik destek ve satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin çözüm ortağı, uluslararası penceresi olmuştur. AYKiM Türkiye’de, müşteriye daha iyi hizmet vermek amacı ile laboratuvarlar kuran ilk hammadde firmasıdır. Amacı; müşterilerine teknoloji köprüsü kurmak, yeniliklerden haberdar etmek ve sanayimizi güçlendirmektir.

Kurulduğu ilk günden bugüne AYKiM, dünyanın, kalitesi ile önde gelen firmalarını Türkiye pazarı ile buluşturmuş ve 2001 yılından itibaren, tamamen kendi teknolojisi ve araştırmalarıyla, yerli köpük kesici ve pigment pasta üretimine başlamış ve yerli imalat sanayiinde yerini almıştır.

01 Haziran 2012 tarihinde , müşterilerimize kurumsal olarak tüm sektörlerde daha kapsamlı hizmet verebilmek amacı ile, ünvanımız AYKiM SANAYi KiMYASALLARI SAN. ve TiC. A.Ş. olarak değişmiştir .            

ÜRÜN KATEGORiLERi
Antistatik ajanlar
Boyada Örtücülük ve Opak Polimerler
Diğer
Dolgu Maddeleri
Epoksi Hammaddeleri
Film Yapıcı Ajan
Fonksiyonel Dolgu Maddeleri
Fotobaşlatıcılar
Havalandırma ajanları
Islatıcı ve Disperzant Ajanları
Kalınlaştırıcı Ve Çökme Önleyiciler
Kaolin
Köpük Kesiciler
Matlaştırma Ajanları
Mikrobiyolojik Koruyucular Biyositler
pH Düzenleyiciler
Pigment Pastalar
Pigmentler
Tekstüre ajanlar
UV Matlaştırıcılar
UV Yüzey Ajanı
Waxlar
Yapı Kimyasalları
Yüzey Düzenleyiciler

www.aykim.com.tr

Eklenme Tarihi - 07-04-2015 | Son Güncelleme - 16-05-2019885 kez gösterildi.