ASD Laminat A.Ş.
1955 yılında Alpay Orman Ürünleri ismi ile sektöre adım atan ve 1999 yılında laminat üretimine başlayan ASD Laminat, yatırımlarına istikrarlı büyüme hedefiyle devam ederek, dünya çapında önder, güçlü ve güvenilir bir marka olmayı kendine ilke edinmiştir.

19 yıllık üretim geçmişine 64 yıllık sektör tecrübesini sığdıran firmamız; bugün 5 emprenye, 3 CHPL ve 5 HPL hattı, reçine reaktörleri ve tesislerinde yıllık 35.000.000 m2 laminat üretim kapasitesi ile Türkiye ve Avrupa’da sektörünün önemli oyuncuları arasında yerini almıştır.

Kuruluşundan bu yana devam ettirdiği büyüme ivmesini son 10 yılda zirveye taşıyan ASD Laminat; bugün 65’ten fazla ülkeye ihracat yapan, uluslararası pazarda ürün çeşitliliği ve kalitesiyle olduğu kadar teknoloji ve sektöre sağladığı katkı bakımından da adından söz edilen bir firma haline gelmiştir.

Ürünler:
ABET Laminat, Sunta, MDF, Tutkal, PVC kenar bandı, Antistatik, Astar Laminat, Dış Cephe Kompakt Laminat, Dijital Laminat, Kimyasallara Dayanıklı Laminat, Metal Laminat, Parlak Yazı Tahtası Laminatı, Postforming Laminat, Standard Kompakt, Laminat

www.asdlaminat.com

Eklenme Tarihi - 25-05-2011 | Son Güncelleme - 04-02-2021253 kez gösterildi.