ARASTA PARK AVM
İzmit Arasta Park AVM
Hakkında
Arasta Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile İzmit’in gözde yerleşim yeri Yahya Kaptan’da yeni bir çekim merkezi olmayı başardı. İlsa Beton Yapı Elemanları tarafından inşa edilen Arasta Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Alışverişin, Eğlencenin ve Kültürel aktiviteleri bir arada sunarak kısa zamanda alışveriş ve eğlence anlayışının getirdiği yüksek standartla, sadece alışveriş değil, bir ‘yaşam merkezi’ olarak da hizmet sunmaktadır.
 
Yatırım İmkanları
Kocaeli’ nin en gözde yerleşim alanlarından Yahya Kaptan içinde, şehir merkezine 5 km, E6 (otoban) girişine 900 metre, D 100 karayoluna 300 metre mesafede bulunan Arasta park Alışveriş ve Yaşam Merkezi hitap etmiş olduğu lokasyonu ile birlikte markalara en iyi yatırım imkanını sunmaktadır. Ziyaretçiden çok, müdavim alışveriş müşterisini ağırlayan Arasta park Alışveriş ve Yaşam merkezi ulaşım kolaylığı, rahat trafiği, açık ve kapalı otopark alanları ile markaların gücüne güç katıyor.
 
Sosyal Sorumluluk
Alışverişten öte ve Yaşam merkezi olan Arastapark toplumun sorunlarına da duyarsız kalamıyor. Toplumsal fayda sağlamak için yaptığı bazı projelerde kadınları, bazı projelerde çocukları odağına alarak Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapmaktadır.


www.arastapark.com.tr

Eklenme Tarihi - 25-12-2010 | Son Güncelleme - 14-04-2019632 kez gösterildi.