AA İnşaat Mühendislik Maden Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Tic. Ltd Şti.

AA İnşaat Mühendislik Maden Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Tic. Ltd Şti.
 AA MÜHENDİSLİK OLARAK Sektörüne farklı bir bakış açısı getirdik. İleri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 35 yıllık bilgi birikimini sizlere sunuyoruz Müteahhitlik Hiz. İnşaat sektöründe alt yüklenici ve yüklenici olarak yıllardır başarıyla sürdürdüğü hizmetlerle, modern yaşamın beklentilerini karşılayacak kaliteli konut yapımını görev edinmiştir.
.. Teknik Müşavirlik Teknik değerlendirme, saha kontrollüğü, yatırımcı danışmanlığı gibi başlıklar altında yada daha dar kapsamlı müşavirlik hizmetleri de müşteri talebi doğrultusunda verilebilmektedir. Devamı ... Altyapı Projeleri Bir ilin gelişmişliği noktasında kabul edilen alt yapı sistemine günü birlik çözümler anlayışı yanlıştır. Şehrin gelişimi yönünde alt yapı çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştirmeteyiz Devamı ... AA Mühendislik Şirketimiz, kamu ve özel sektördeki müşterilerimiz için taahhüdü altında gerçekleştirdiği projeler ile ülke ekonomisinin büyümesine ve gelişmesine yardımcı olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Devamı ... DİĞER HİZMERLERİMİZ Müteahhitlik Köprüler, tüneller, yeraltı yapıları ve temeller Teknik Müşavirlik Kent planlaması, yerleşim planlaması, harita çıkarımı Planlama ve Projelendirme Temel mühendisliği planlama ve tasarımı Limanlar, rıhtımlar Mühendislik İç mimari (dekorasyon) planlama ve tasarımı, maket yapımı 15 YILLIK GÜCÜN VE İSTİKRARIN BİRLEŞİMİ İnşaat sektörünün her faaliyet alanında toplam kalite kriterlerini eksiksiz yerine getirmekteyiz *Şirketimizin faaliyet alanları; yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt,proje,mühendislik, müşavirlik,danışmanlık faaliyetlerini kapsamaktadır.
A.A. İnşaat Ltd. Şti. - Gopark Tesisleri Çağdaş İnşaat Ltd. Şti. İLETİSİM (0212) 614 43 17 (0212) 614 49 48 info@gopark.com.tr Merkez Mh Eyüp cd. N.3 Gaziosmanpaşa / İST.ANBUL

aainsaat.com.tr

Son Güncelleme - 28-07-2017207 kez gösterildi.