İSBAK | İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. – Akıllı Şehrin Mimarı

İSBAK | İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. – Akıllı Şehrin Mimarı OVATION DETAYLI BİLGİ Akıllı Şehir Teknolojileri Akıllı Ulaşım Sistemlerindeki 30 yıllık Ar-Ge, Danışmanlık ve Entegrasyon tecrübesini Akıllı Şehir çözümlerine aktararak misyonunu genişleten İSBAK, Türkiye'de ve Dünya’da Akıllı Şehrin Mimari olma yolunda adımlar atıyor. DETAYLI BİLGİ İSBAK AR-GE Merkezi İSBAK bünyesinde yer alan ülkemizin ilk ve tek Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında faaliyet gösteren lisanslı ARGE Merkezimizde yerli ve milli teknolojileri geliştirerek ülkemizin 2023 vizyonuna katkı sağlıyoruz.
Haberleşme ve Güvenlik Sistemleri İSBAK, iletişim ve güvenlik sistemleri alanlarına yönelik teknolojileri enerji verimliliğine uygun, sürdürülebilir ulusal/uluslararası standartlara uygun olarak kent yaşamına kazandırmaktadır. Haberler Tem 12, 2017 Bilişim 500 Türkiye” de İSBAK’a Birincilik Ödülü Haberi Oku Tem 04, 2017 İBB’nin Teknolojik Yüzü İSBAK ‘Fortune 500 Türkiye’ Listesinde Haberi Oku Tem 04, 2017 İSBAK Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi Arasında Yerini Aldı Haberi Oku Etkinlikler ve Duyurular Mobile World Congress Smart City Expo Transist 2017 TÜRKİYE'DE 50'Yİ AŞKIN ŞEHRE,DÜNYA'DA 20'DEN FAZLA ÜLKEYEAKILLI ŞEHİR ÇÖZÜMLERİ ÜRETİYORUZ.
Planlama ve Danışmanlık Hizmetleri Şehirlerde arazi kullanım yapılarında doğan trafik talebinin türel ve bölgesel dağılımının detaylı olarak incelendiği ve tüm ulaşım türlerini kapsayan mevcut durum ve gelecek projeksiyonlarını yer aldığı ulaşım ana planı çerçevesinde; mekânsal verinin depolanması, görüntülenmesi, yönetilmesi ve modellenmesi için analiz, sorgulama gibi yöntemler içeren bir karar-destek aracıdır.
Akıllı Şehirler Akıllı şehir kavramı şehirlerde yaşayan insanlar için gelecekte sürdürülebilir refahı sağlamaya yönelik olarak fiziksel, dijital ve sosyal sistemlerin entegrasyonudur. Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Ulaşım Sistemleri ulaşımda çevresel etkileri azaltacak şekilde hareketliliği ve güvenliği arttırarak ulaşımı destekleyen gelişmiş bilgi ve iletişim teknoloji uygulamalarıdır.

EDS Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) Trafik akışının kontrolü ve tüm şehir içi trafik optimizasyonun yapılması, kent yaşantısının trafik kurallarına uygun, normal yapıya kavuşturulması, gerçekleşen ihlaller nedeniyle yaşanan can ve mal kayıplarının önüne geçmek için tasarlanan ve bu doğrultuda kullanılan sistemlerdir.
Haberleşme ve Güvenlik Sistemleri İSBAK, Günümüz dünyasının vazgeçilmezi haline gelen haberleşme ve görüntü sistemleri teknolojilerini Akıllı Ulaşım Sistemleri’ne entegre ederek haberleşme ve görüntü sistemlerinde kablolu ve kablosuz çözümler sunmaktadır.
Akıllı Aydınlatma Sistemleri Akıllı Aydınlatma Sistemleri; Aydınlatma Yazılımı ve Elektronik Modüllü Aydınlatma Panosu ile yol, park, tünel, alt geçit ve benzeri dağınık yapıdaki aydınlatma sisteminin gerçek zamanlı olarak merkezden izlenmesi ve kontrol edilmesini sağlar. Tünel Yönetim Sistemleri Tünellerde uluslararası standartlara göre kurulumu yapılmış veya yapılacak elektromekanik sistem verilerinin bilinen haberleşme protokolleri kullanılarak PLC (Programmable Logic Controller) ile yönetilmesidir.
Filo Yönetim Sistemleri Kamuya ait her türlü aracın (polis arabaları, yolcu gemileri, çöp arabaları, itfaiye araçları, moloz araçları, yol hizmetleri araçları vs.) on-line olarak takibini, hızlarını, nerelerde, ne kadar durakladıklarının ve hangi yolları takip ettiklerinin kontrol altında tutulması bu sistem ile sağlanmaktadır. İSBAK MERKEZ OFİS Seyrantepe Mah. Cendere Cad. No:56 Kağıthane İstanbul Tel: +90 (212) 301 90 00 | Faks: +90 (212) 301 90 02 

isbak.istanbul

Son Güncelleme - 29-07-2017100 kez gösterildi.